När kommer jag att älska Yoo kapitel 203 släppdatum?

I Love Yoo

Detta schema är inställt för släppet av det nya kapitlet i Manhwas “I Love Yoo Chapter 203” . Vi har täckt släppdatum, släpptid, var man kan läsa manhwa och de allmänna frågorna / svaren om serien.

Om du är förvirrad över släppdatumet för I Love Yoo Chapter 203, oroa dig inte, vi har täckt dig.

Jag älskar Yoo Kapitel 203 Släppdatum

Författaren har fortfarande inte bekräftat släppdatumet för I Love Yoo Chapter 203. Men om vi tittar på de tidigare kapitlen och deras släppdatum hittar vi ett mönster som är ganska vanligt. Det sista avsnittet av denna Manhwa släpptes den 15 september 2022. Och om vi går ett steg bakåt till 2: a föregående kapitel släpptes det den 10 september 2022. Detta visar oss ett gap på -7 dagar mellan släppdatumet.

Från denna information kan vi anta att nästa avsnitt av denna Manhwa kommer att släppas den 22 September 2022. Du kan besöka många webbplatser där manhwa är värd för att kontrollera regelbundet och vi uppdaterar det åt dig när det kommer ut.

För att inte missa uppdateringarna, vänligen bokmärk den här länken och kontrollera regelbundet.

Jag älskar Yoo

Jag älskar Yoo Kapitel 203 Release Tid

Släpptiden för I Love Yoo Chapter 203 är som följer:

Stillahavstid: 8:30 PDT

Central tid: 10:30 PDT

Indisk tid: 18:00 IST

Japan Tid: 05.30 JST

Du kan kontrollera datum och tid för att bekräfta att manhwa redan har släppts. Tiden kan variera från region till region men du bör alltid konvertera ovannämnda tid till ditt lands eller områdes tid.

Var kan man läsa denna Manhwa

Om du vill läsa officiella Manhwa bör du läsa dem på Tapas, Webtoons, Tappytoon, Lezhin Comics, Toomics och Netcomics. Det här är de officiella källorna som du kan läsa Manhwa från. Dessa resurser är också lagliga så att du inte skulle hamna i någon typ av problem.

Vad gör Power-Scaling Webtoon &Manhwa så fängslande &populär?

Seriens mest uppenbara styrka är dess handling, som främst existerar för att paradera huvudpersonens rena kraft och hans förmågor. Precis som progressionssystemet han får sin makt från, liknar huvudattraktionen i seriens slagsmål överklagandet av ett videospel. Att se Jin-Woo skära igenom vågor av fiender eller besegra en kraftfull boss på det mest grandiosa sätt som möjligt faller träffar samma tillfredsställande känsla som en hack-and-slash som Devil May Cry eller God of War Skele göra. Det roliga kommer inte från utmaningen utan från det överväldigande skådespelet i själva striden och det är så beroendeframkallande !!

Jag älskar Yoo

F.A.Q

Fråga 1. Vad är tiden för I Love Yoo Chapter 203-utgåvan i USA?

I Love Yoo Chapter 203 Of Manhwa är planerad att släppas den 14 september 2022. Den släpps klockan 7:30 PT. Om du vill ha fler uppdateringar om andra anime-, manga- eller manhwas släppdatum, se till att kolla vår webbplats regelbundet för de senaste uppdateringarna.

Fråga 2. Var kan jag läsa det senaste kapitlet?

Du kan läsa det senaste kapitlet i manhwa! på Tapas, Webtoons, Tappytoon, Lezhin Comics, Toomics och Netcomics. Det här är de officiella resurserna där manhwa är tillgänglig och det skulle göra det lättare för dig att läsa på ett så användarvänligt sätt som möjligt.

Fråga 3. Ska jag läsa det senaste kapitlet online?

Ja. Du bör läsa I Love Yoo Kapitel 203 online eftersom det är det snabbaste sättet att läsa det. Om du är ett av papperskopia bör du gå för det, men om du bara vill komma ikapp med serien kommer du inte bara att spara mycket tid utan också en hel del pengar genom att läsa manhwa online.

Manhwa Synopsis

Ihärdig av smärta och olycka från början bestämmer Shin-Ae att hon inte vill ha något att göra med människor eller något att göra med romantik. Även om hon är nöjd med sin osociala, tråkiga, kärlekslösa existens, utmanas hennes livsstil efter att hon förstört en intet ont anande främlings kläder.

Bonus: Varför trots den senaste hypen av Webtoons &Manhwa föredrar jag Mangas?

Jag älskar Yoo

Jag har faktiskt inte många impopulära åsikter, jag skulle säga att mina åsikter är relativt undvikna/outtalade.

  1. Vissa kinesiska webtoons är bara äckliga. Jag är trött på att se webtoon-författare få den manliga MC r * pes / s * xually att attackera den kvinnliga MC. Då kan hon inte ringa polisen eftersom den manliga MC är VD för något stort företag och också är befälhavare för någon militär armé. Sedan har den manliga MC lite läskig besatthet av den kvinnliga MC och så småningom gifter sig och den kvinnliga MC glömmer det och börjar älska honom. Det är dumt, det sänder ett dåligt budskap och konceptet är så överanvänt att det är skrattretande. Varför kan inte kvinnan bara erkänna att det är fel istället för att ge upp och underkasta sig honom? Jag såg till och med en massa annonser för en webtoon som bokstavligen visade att den kvinnliga MC var r * ped. Det är därför de flesta webtoons jag läser är koreanska (förutom att de tar ett bra tag att översättas).
  2. De flesta webtoons är klyschiga. De flesta webtoons jag ser har en klyschig start där den manliga MC och kvinnliga MC inte gillar varandra och sedan börjar älska varandra. Det är väldigt överanvänt men dessa webtoons verkar vara de mest populära.
  3. Webtoon-författare behöver allvarligt undersöka mer om fakta om deras webtoon. Titta, jag säger inte att deras webtoon måste vara realistisk men c’mon. Jag läser en webtoon där MC: s college bokstavligen drivs av en “cool” populär barnklubb som drivs av FN … FN gör inte det, och de har inte makten eller vill oroa sig för ett kollegium fullt av rika, bortskämda brats av VD: ar, premiärministrar, presidenter, befälhavare, generaler etc.
  4. Webtoons måste börja vara mer realistiska. Inte varje kvinna och man som möter varandra börjar ha romantiska känslor för varandra. Motsatta kön bästa vänner som förblir bästa vänner är praktiskt taget okända i webtoon. De gifter sig nästan alltid till slut. I nästan varje romantisk webtoon blir den manliga MC avundsjuk på att deras partner interagerar med manliga karaktärer. Det är bara orealistiskt, dumt och läskigt. Om någon kvinna i verkliga livet hade en sådan partner skulle de springa för kullarna. Dessutom har en MC inte kraften att vinna varje strid. De kan förlora ibland.
  5. Webtoon-karaktärer måste sluta behandlas som gudar. Hur kommer det sig att varje gång en MC kommer in går alla runt omkring dem som “Oh my gosh! Det är han /hon! Han / hon är bokstavligen ungkarlen i hela världen och han / hon förlorade aldrig en strid i sitt liv. Han / hon är också felfri i alla aspekter. listar orealistiska prestationer som bara en gud kan göra
  6. Kvinnor i webtoons måste sluta räddas av de manliga MC: erna. Titta, varje karaktär kommer att behöva lite hjälp ibland. Men det är alltid de manliga MC: erna som hjälper de kvinnliga MC: erna. Jag har aldrig stött på någon manhwa/webtoon där en annan kvinna räddar kvinnan eller männen blir frälsta av kvinnorna. Kvinnor framställs nästan alltid som dåliga karaktärer… men de behöver hjälp från män under omständigheter de kan få ur sig själva.
  7. Män i webtoon måste sluta framställas som idioter. Manliga MC som är idioter beundras normalt fortfarande av sina människor / kollegor / släktingar. Om de agerade så i verkliga livet är jag säker på att de skulle få sparken, hånas, förnekas och avslöjas online. Du kan inte på allvar tro att de skulle vinna i verkligheten, eller hur? Det fanns en kinesisk webtoon som faktiskt slog mig som original. Den manliga MC är faktiskt trevlig mot människor och inte en idiot! Men det är en sällsynthet.
  8. Line webtoon har de bästa men tråkigaste webtoons. Tomterna är faktiskt bra, fräscha och originella. Men det som stänger av mig är när deras tomter ofta är långsamma. Jag förstår att det behöver en introduktion men det som får folk att stanna är början på en berättelse. Om din start bara kommer att vara långsam / mycket förutsägbar, hur vet vi då att resten inte kommer att vara långsam / förutsägbar heller?
  9. Vi. Behov. Till. Starta. Bojkottar. Säker. Webtoons. Jag kan inte tro att mängden trassliga webtoons finns där ute. Om dessa karaktärer i dessa webtoons faktiskt existerade skulle de exponeras och förringas online, och deras företag skulle misslyckas. Jag minns att jag läste en webtoon som hade en egoistisk manlig MC som naturligtvis är rik och gillade att misshandla, mobba, utpressa och s *xally misshandla den kvinnliga MC. Och en person protesterade i kommentarerna om deras misstro och avsky i denna webtoon och folk hade faktiskt fräckheten att säga “iT’s JusT a WeBTOoN cAlM dOWn!1!! 1”. Nej ni 10-åringar. Detta är äckligt och ska inte accepteras.

Det här är i princip alla mina problem med det. Förutom att webtoons vanligtvis är trevliga att läsa, och jag tycker personligen att de är bekvämare än att läsa manga eller anime 🙂

Så vad tycker du? Jag skulle vilja veta din åsikt. Kommentera gärna, vi återkommer till dig om mindre än 5 timmar, var säker!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

About Author

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments