Hvor stærk er Luffy?

Hvor stærk er Luffy . One Piece er en løbende anime skræddersyet fra den bedst sælgende manga med den samme titel, som Eiichiro Oda skabte. Historien følger Monkey D. Luffy, en livlig dreng, hvis eneste mål er at finde det sidste ord skat – One Piece og blive til King of Pirates.

For at få succes på sit feriested sorterer Luffy stråhatpiraterne og rekrutterer ledsagere, der kan hjælpe ham med at nå sit mål. Luffy spiste ved et uheld Gum-Gum Fruit, en Devil Fruit, som gav hans fysik egenskaberne af gummi. Ikke desto mindre har enhver, der spiser frugt, en uundgåelig skæbne: de vil på ingen måde svømme i vandet.

Hver anime og manga er i øjeblikket inden for Wano-buen, hvor alle forventer, om Luffy kan besejre det stærkeste væsen, en af mange 4 kejsere – Kaido. Tilhængere forestiller sig, at denne bue går for at være den mest effektive og kan ikke vente med at se, hvad Oda har bevidst om for Luffy.

På nuværende tidspunkt ville hver fan have en forespørgsel – Hvor sturdy er Luffy i øjeblikket i 2022? Vi ved alle, at Luffy inden for mangaen forhindrer Kaido en mod en. Så er han blevet på samme scene som kejserne? Lad os story om.

Hvor sturdy er Luffy efter Wano Arc?

Hvor robust er Luffy efter Wano Arc?

I øjeblikket, fra hvad vi er i stand til at indsamle fra mangaen, har Luffys energi overgået evnen hos en Yonkos første kommandør. Ikke desto mindre er han ikke så sturdy som en af mange 4 kejsere, i det mindste ikke males. For mit vedkommende står Luffy et sted mellem Yonko og deres fingre.

I hans omkamp med Kaido kan vi se, at Luffy eksponentielt har forbedret sin Haki-ledelse og er klar til at lande meget effektive slag mod Kaido. Ved spidsen af Wano-buen vil Luffys energitrin sandsynligvis være i tå-til-tå med en Yonko eller måske en flådeadmiral (Akainu, ikke Sengoku). 

Hvis Luffy slår Kaido, kunne han have besejret den stærkeste pirat nogensinde og udjævnet meget mere efter sin kamp med Kaido. Ikke desto mindre er der tre forskellige kejsere, som Luffy er ude efter, og det har lillahårede shanks så pænt.

Det er ikke desto mindre tvivlsomt, om Luffy kan deal with de modsatte tre af dem: Huge Mom, Shanks og Blackbeard. Ikke desto mindre kan man med sikkerhed sige, at efter Wano-buen vil Luffy sandsynligvis være på niveau med de 4 kejsere.

Below alle omstændigheder har Luffy været ved hjælp af og de kræfter, han har fået, tilhængere kan spekulere i potentialet i, at Luffy er den uanmeldte femte kejser.

På linje med de forskellige tilhængere, efter Wano Arc, vil Luffy overmande Huge Mom i en en-til-en kamp. Males for Blackbeard og Purple-Hair bliver ingen fortsat bekræftet som følge af, at vi ikke kender Shanks sande færdigheder, og Blackbeard har også sine personlige mysterier. 

Hvad er Luffy’s Power?

Hvad er Luffy's Energy?

Den stærkeste energi, som Luffy har, er hans Viljesenergi. Luffy har udvist sturdy viljestyrke gennem hele sekvensen, en egenskab og definerende egenskab ved Luffys.

Det er meget tydeligt i hans kamp med Rob Lucci inden for Enies Lobby Arc. Rob Lucci var en besværlig modstander, selvom Luffy havde to esser i ærmet: Second Gear og Third Gear.

Ikke desto mindre var han i stand til at komme ved hjælp af og besejre Rob Lucci uanset at være fuldstændig lammet på grund af Usopps motiverende sætninger.

Selv efter at være blevet forgiftet til at dø af Magellan, var Luffy i stand til at komme sig hurtigere på grund af Ivankovs hormoner. Han overvandt ulidelig smerte på grund af sin robuste viljestyrke og nødvendigheden af at redde sin bror, Ace.

På nuværende tidspunkt blev han besejret af Kaido to gange; Ikke desto mindre står han til at overmande ham. Og nu står han på samme scene som Kaido. 

Hvad er Luffys Devil-frugt? Energi og talenter defineret

Hvad er Luffys Satan-frugt? Energi og talenter defineret

Luffy spiste Gum-Gum Fruit, som er en Paramecia slags Devil Fruit. Devil Fruit var oprindeligt i besiddelse af Shanks og hans besætning, males Luffy endte med at indtage den ved et uheld.

Gum-Gum-frugten tilbyder Luffys fysik egenskaberne ved gummi. Han kan strække for lange afstande, oppuste sin fysik og endda modvirke kugler og forskellige ulykker på grund af hans elastiske natur.

Hvor sturdy er Gum-Gum Fruit?

Hvor robust er Gum-Gum Fruit?

Gum-Gum Fruit var oprindeligt below sikkerhed for CP9 og verdensmyndighederne. Tidligere CP9-agent og nuværende Tobi Roppo Who’s-Who var ansvarlig for at tage sig af frugt.

Frugten blev senere stjålet fra below hans næsebor af Shanks og hans besætning. Dette resulterede i, at Who’s-Who blev fængslet. Lad os story om blandt de fineste færdigheder i Gum-Gum Fruit.

  • 1) Strækning og forår

Gum-Gum Fruit tilbyder personen egenskaberne af gummi. Den enkelte kan strække for lange afstande. Personen kan også forlænge helt forskellige komponenter i fysikken. En anden tilgang, der kan bruges fra denne Devil-frugt, strækker sig som en kilde.

Personen kan strække deres lem i en længere afstand og dermed lagre potentiel vitalitet identisk med en fjeder. Så snart angrebet er lanceret, vil det pakke et sturdy slag.

  • 2) Uigennemtrængelig fysik

På grund af gummiets elasticitet kan ingen stumpe angreb og kugler skade personen; selv når personen af Gum-Gum-frugten falder fra en ideel prime, vil de blive efterladt uskadte.

  • 3) Stigende blodbevægelse

Frugtens gummilignende egenskaber forlænges endda til de indre organer. Efterfølgende kan Luffy udvikle sine blodkar, hvilket fører til en stigning i blodbevægelsen. Dette giver ham mulighed for at have hurtigere handlinger, ekstra udholdenhed, og han kan pakke ekstra meget effektive slag finish normalt.

  • 4) Oppustning

Luffy kan puste sin fysik og forskellige organer op, hvilket gør, at han har en større trang til mad finish almindelige mennesker. Han kan også puste sine knogler op for at forstørre sin fysik, da selv hans knogler er gummi.

Kan også lide: Hvor stærk er Android 18?

Luffys Haki

Haki er en sort ikke-sekulær vitalitet, der kan bruges til at bekæmpe og føle fare eller en individuals handlinger. Luffy er blandt de mange ualmindelige sæt mennesker, der kan bruge alle tre former for Haki. Tidligere Rogers Pirate Silvers Rayleigh underviste Luffy i metoder til at bruge Haki i 2 år.

  • 1) Hvor sturdy er Luffys erklæring Haki?

Ved hjælp af Assertion Haki kan Luffy fornemme sin modstanders efterfølgende overførsel, følelser og hensigt, som kan hjælpe ham med at undvige angreb. Luffy var i stand til at forbedre sin brug af Assertion Haki inden for Full Cake Island-buen, da han kæmpede mod Huge Mom’s søn Charlotte Katakuri.

Luffys erklæring Haki er den samme som Katakuris erklæring Haki. Ikke desto mindre har Katakuri langt mere ekspertise; derfor er Luffy næppe below Katakuri i kind af den langsigtede commentary.

  • 2) Hvor sturdy er Luffy’s Armament Haki?

På grund af brugen af Armament Haki er Luffy klar til at ramme Logia-kunder som Caesar Clown og Smoker.

Luffy uddannede sin Armament Haki yderligere i Udon below Hyogorosvejledning. Nu kan han udsende Haki så meget som en afstand og dermed ødelægge sit mål indefra og ud. Hyogoro omtales som dette betyder Ryou, ved hjælp af hvilken Luffy er klar til at få ved hjælp af Kaido’s kraftfulde skalaer og skade ham.

Luffy’s Superior Armament Haki er næppe meget mindre højeffektiv finish Huge Mom’s Armament Haki. Males det er helt sikkert tilstrækkeligt at bryde ved hjælp af Kaidos kraftfulde skala.

  • 3) Hvor sturdy er Luffy’s Conqueror’s Haki?

Luffy slog oprindeligt 50.000 individer ud ved hjælp af sin Erobrers Haki, som det ses inden for Fishman Island-buen. Inden for Wano-buen indså Luffy, at han kunne indgyde sine arme med Conquerors Haki for at præsentere ekstra meget effektive slag.

I løbet af hans omkamp med Kaido konfronterede hver af dem med deres Erobrerens Haki, som var så yderst effektiv, at den bryder skyerne op.

Dette udstiller, at Luffys Erobrers Haki er på niveau med Kaido’s, som er den stærkeste pirat og en af mange 4 kejsere. På grund af sin blodlinje er Luffys erobrer den samme som kejserne udelukkende i en alder af 19 år. 

Hvad er Luffys stærkeste sort? | Gave

Hvad er Luffys stærkeste type? | Gave

Luffys nuværende stærkeste slags er Superior Conquerors Haki Sort blandet med Ryou. Ved hjælp af dette er han klar til at forsvare Kaido’s slag og kan skade ham ved hjælp af hans kraftige porer og hud. 

I Dressrosa kom det her som et chok for tilhængere, da Luffy introducerede ”Gear 4” i sin kamp med Doflamingo. Og inden for Huge Mom Arc brugte Luffy ”Snakeman” i sin kamp med Charlotte Katakuri for at opnå hastighed.

I øjeblikket troede alle, at dette var Luffys mest potente slags, males hans Gear 4 var ikke engang i nærheden af Huge Mom og Kaido. Hver gang blev han alvorligt smadret af dem ved hjælp af Gear 4. 

Siden da har Luffy forbedret sig betydeligt sammen med sin brug af Haki og tilført Haki til sine normale angreb below Gears Two, Three og 4.

Hvad er Luffys stærkeste type? | Gave

Luffy indså en kompliceret fase af Armament Haki, Ryou, som hjalp med at skade Kaido. Ryou hjælper ham med at udsende Armament Haki i retning af sit mål og dermed ødelægge dem indefra og ud.

Luffys nuværende Superior-slags er hans Superior Conqueror’s Haki-slags. Han kan indgyde sine arme med Conquerors Haki og giver ti gange ekstra meget effektive slag som i sammenligning med tidligere finish.

På linje med Kaido kan kun de sjældneste af de få, der har Erobrerens Haki, få Superior Conqueror’s Haki. Til forskel er Luffy i sin nuværende slags på samme scene som Yonko.

Det afslutter evalueringen af Luffys energi, og du vil se, hvor meget han er vokset af grunden til det første kapitel eller afsnit af One Piece. Du kan muligvis tage et kig på mangaen på Viz eller Shonen Soar. Du kan muligvis streame One Piece på Funimation, det sted, hvor det nuværende 1004. afsnit er ude!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

About Author

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments