Hvornår vil Continental sæson 1 udgivelsesdato?

Den kontinentale sæson 1 John Wick prequel spinoff-serien vil snart være tilgængelig på streamingtjenesten Starz. Her er vores forudsigelse for The Continentals udgivelsesdato

Hvornår udkommer The Continental? Continental er en prequel til John WICK-filmene. Det blev annonceret i juni 2017. Det har været en lang rejse, og vi venter stadig på, at den kommer på vores skærme fem år senere. Der har dog været meget mere fremskridt i de seneste måneder, da vi bevæger os mod seriedebuten.

Greg Coolidge, Kirk Ward og Derek Kolstad vil være co-showrunners. Chris Collins og Derek Kolstad har tidligere arbejdet på John Wick-projekter og vil dele skrivekreditter for The Continental med Ken Kristensen. Sammen med David Leitch og Paul Wernick og Rhett Reseese vil Chad Stahelski og Shawn Simmons fungere som executive producere.

Collider rapporterer, at Albert Hughes vil instruere de første og sidste episoder, mens den midterste episode’s instruktør stadig mangler at blive annonceret. Seriens nyheder kommer hurtigt, men den vigtigste information er The Continental Release Date, plot og rollebesætning. Vi hos The Digital Fix vil gøre vores bedste for at give disse oplysninger!

Spekulationer om den kontinentale udgivelsesdato

Spekulationer om den kontinentale udgivelsesdato

Continental vil være tilgængelig i 2023. Vi kender ikke den nøjagtige dato, men vi ved ikke, hvornår den vil blive frigivet.

I en pressemeddelelse fra august 2022 meddelte Peacock, at showet ville streame til streamingsiden. Vi forventer snart at høre mere information fra virksomheden, da de arbejder på at koordinere udgivelser med Lionsgate, idet vi husker John Wick 4.

Fortsæt med at tjekke denne side ofte for at holde dig opdateret!

Spekulationer om det kontinentale plot

Spekulationer om det kontinentale plot

Kevin Beggs, formand for Lionsgate Television, afslørede over for Deadline, at The Continental ville undersøge hotellets historie med samme navn. Han sagde også, at The Continental ville udforske Winstons fortid (spillet af Ian McShane) i John Wick-filmene.

Beggs forklarede, at ”Hvad vi udforsker i The Continental” er Winston, den unge Winston, og hvordan han og hans konfødererede fandt vej ind på dette hotel. Han og hans team har siden mødt dem i filmfranchisen fyrre år senere.

Kan også lide: Den sidste af os tv-serie udgivelsesdato ?

Han sagde, at spin-off-serien tilbyder en ”interessant baggrund for at udforske oprindelsen og udviklingen af The Continental”, som er (inden for filmfranchisen), morderens hotel, hvor det er umuligt at dræbe nogen. Men hvis du vover dig ud af hotellet, så er du fair spil. Dette er en teknik, der blev brugt med stor effekt i mange plot i filmene. Winston er manden, der har ansvaret for alt dette.

Beggs afslørede også, at sæson 1 af The Continentals plot vil være en selvstændig. Sæsonen består af ”tre i det væsentlige 90-minutters episoder, som du kan fortolke som enten en begrænset serie eller som en begivenhedsserie.”

Den kontinentale rollebesætning

Den kontinentale rollebesætning

Selvom vi måske hører velkendte navne, foregår The Continental 40 år før John Wick-filmene, så vi vil sandsynligvis ikke se mange af disse kendte ansigter.

Selv karakterer som Winston Scott, Charon og Onkel Charlie bliver spillet af andre skuespillere for at spille deres yngre kolleger (henholdsvis Colin Woodell og Ayomide Adegun).

John Wick vender ikke tilbage, beklager. Keanu Reeves vil spille en producerrolle bag kulisserne, men Beggs udtalte til Deadline, at baggrunden for The Continental var ”langt tilbage før Den unge John Wick”, og at ”den karakter ikke finder vej ind i dette univers.”

Der er mange andre interessante castingmuligheder og karakterer, der holder dig underholdt. Katie McGrath spiller The Adjudicator, mens Mel Gibson spiller den mystiske Cormac.

Se den komplette rolleliste:

Rollelisten for Continental:

  • Colin Woodell er Winston Scott
  • Ayomide Adegun som Charon
  • Peter Greene er onkel Charlie
  • Katie McGrath er dommeren
  • Mel Gibson spiller Cormac
  • Frankie: Ben Robson
  • Miles Hubert Point-Du Jour
  • Lou er Jessica Allain
  • Mishel Prada som KD
  • Nhung Kate er Yen

John Wick IV kommer i biograferne 24. marts 2023. Her er mere information om Squid Game sæson 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

About Author

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments