Hvornår vil Digimon Ghost Recreation Episode 43 udgivelsesdato?

Digimon Ghost Game Episode 43 Release Date
Digimon Ghost Game Episode 43 Udgivelsesdato

Digimon Ghost Recreation Afsnit 43. Siden sin debut i 1999 har Digimon været den længst kørende anime-franchise. Franchisen har udviklet sig gennem årene og introduceret nye ideer og koncepter, der har holdt den i gang. Mens nogle historier er tro mod de originale rødder, bringer mange af de nye serier noget nyt til franchisen. Digimon Ghost Recreation er et eksempel på en sådan serie. Vi venter stadig på, at nye episoder frigives, males vi vil fortælle dig alt om episode 43 af Digimon Ghost Recreation, som sendes den 18. september 2022.

Digimon Ghost Recreation Før afsnit 43

Digimon Ghost Game Episode 42 resumé

Lad os hurtigt gennemgå den sidste episode for at gøre os klar til den næste Digimon Ghost Recreation-episode.

Ruli ser et present på Piedmon Dream Circus og finder en brochure, der har en QR-kode. Denne brochure vil blive brugt til at skabe et særligt present. FlaWizardmon og TobuCatmon tager Angoramon som gidsel efter at have scannet QR-koden.

Læs også: Ash vs Cynthia: Vinderen?

Angoramon er i cirkus, når Piedmon forvandler børn til spillekort. Hiro, Gammamon og Ruli tager tilbage til cirkusset for at kæmpe mod Piedmons håndlangere. Ruli besejrer Piedmon med et kortspil. Han beordrer alle børn til at vende tilbage til deres oprindelige type og stoppe med at gøre børn til kort. Piedmon Dream Circus forlader derefter.

Digimon Ghost Recreation Episode 43 Trailer og spoilere

Digimon Ghost Game Episode 43 Trailer og spoilere

Hver episode frigiver normalt en kort forhåndsvisningsvideo af den næste episode. Disse videoer vil snart være tilgængelige on-line. Vi leverer spoilere og preview trailere så hurtigt som muligt. Du kan se traileren til afsnit 43 her: 

https://www.youtube.com/embed/Ye3r73JLSTA?characteristic=oembedAf Anime 23M

Digimon Ghost Recreation Episode 43 Udgivelsesdato

Digimon Ghost Game Episode 43 Udgivelsesdato

We all know that Episode 43 of Digimon Ghost Recreation will likely be launched on September 18, 2022. For the time being, Episode 43 will likely be titled “Crimson Eye”. The episode’s earlier episode aired September 11, 2022.

The place can I watch Episode 43?

Hvor kan jeg se Digimon Ghost Game Episode 43?

Crunchyroll er det eneste sted, du regelmæssigt kan se Digimon Ghost Recreation. Crunchyroll leverer serien i simulcast. Du bliver canine nødt til at se det på japansk med engelske undertekster. Du kan også streame Digimon Ghost Recreation-episoder på andre streamingtjenester, males de opdateres ikke ofte, så du kan ikke se de nyeste. Husk, at Crunchyroll ikke tilbyder Digimon Ghost Recreation-episoder til alle regioner.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

About Author

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments