Slettet anime-afslutning forklaret

Erased Anime Ending Explained
Slettet anime-afslutning forklaret

Slettet Anime-afslutning forklaret. Boku Dake Ga Iani Machi, også kendt af Erased, var oprindeligt en manga-serie. Det blev sendt i form af et magasin mellem 2012 og 2016. En tv-serie blev også produceret, men den bedste tilpasning kom fra en anime miniserie, der blev sendt tolv episoder. Manga / anime-seriens koncept var meget cool. Det indeholdt en 29-årig mand med en unik evne til at stoppe dødsfald og tilskadekomne ved at vende tilbage til tiden før hændelsen fandt sted.

Læs mere: Pinocchio-slutning forklaret: Hvad er der sket?

Mange fans af Erased var fascineret af anime. I denne artikel vil vi dele vores opfattelse og sammenligne den med andre manga-seriers slutninger. Hold øje med Nntheblog-artiklen, hvis du er interesseret!

Er Slettet en lykkelig slutning?

Slettet anime-afslutning forklaret

Satoru Fujinuma er en 29-årig mangakunstner og deltidsleveringsmand på en lokal pizza joint. Han er genert og indadvendt med dårlige kommunikationsevner. Han foregiver at være en ven, så han ikke bliver alene. Hans uhøflige, asociale opførsel får ham også i problemer.

Han forsøgte at ignorere kidnapningerne, da han følte sig skyldig i lignende hændelser, der var sket med hans klassekammerater og venner. Sachiko Fujinuma, hans mor, var en nyhedsreporter, der var vidne til, at en mand kidnappede et barn. Hun forsøgte at advare Satoru om kidnapperen og mulig morder, men det var for sent. Satoru blev stukket den samme mand.

Han har en anden ”genoplivning”, denne gang redder han en ung pige, der blev ramt af en lastbil. Satoru opdager sin mor død i deres hjem og bliver fejlagtigt anklaget for hendes død. Han er i stand til at ”genoplive” sig selv for 18 år siden, da han var grundskole. Hans mission er enkel: Red Kayo, hans klassekammerat, fra kidnapning og død.

Slettet anime-afslutning forklaret

Historien fortsætter støt, men nogle fans var forvirrede over slutningen. Efter at Yashiro, Yashiros rigtige morder, forsøgte at drukne ham, bliver Satoru taget til hospitalet. Satoru overlevede og reddede alle sine klassekammerater. Men han mistede alle sine minder og var i koma i 15 år. Yashiro, der går under et andet navn, tager Satoru til taget og konfronterer hans tilstand.

Yashiro ved ikke, at Satorus minder blev rekonstrueret, og at han havde planlagt alt med sine venner, før han døde. Satoru håner Yashiro og gør narr af ham og fortæller ham, at morderen har brug for hans hjælp, og at han har alle svarene på sine problemer. Yashiro mener, at han har kontrollen, men Satori udfordrer ham til at kaste sig ned fra hospitalets tag.

Yashiro indser, at han ikke har nogen grund til at rejse. Han vil hoppe, men han indser også, at Satori stadig lever og har det godt under sine venners pleje. Gaku Yashiro bliver endelig fanget af myndighederne og sendt i fængsel. Satoru møder Airi Katagiri i animeens sidste scene. Hun var en kvinde, han mødte første gang i 2006, og som mener, at han ikke dræbte sin mor. Efter at Satoru blev vækket fra sin koma i 2003, markerede deres møde Satorus anden chance for at udtrykke sine følelser for hende.

Vi kan sige, at slutningen af Erased anime var glad. For ikke at nævne, at de tre børn, der oprindeligt blev dræbt, nu er i live på grund af Satori.

Kayo er en gift mand i Erased

Kayo er en gift mand i Erased

Mange fans ønskede, at Kayo og Satoru skulle være et slutspilspar. Dette skete dog ikke. Kayo og Satoru reddede hende, men hun holdt kontakten med Hiromi og Kenya. Kayo flyttede væk fra sin mor, og hun blev hos sin bedstemor. Hun var i stand til at forlade sin voldelige mor resten af sit liv.

Kayo, en klassekammerat og ven af Hiromi, giftede sig med Kayo under Satorus koma. De har en søn ved navn Mirai. Han har stærke ligheder med sin far. Hun besøgte Satoru på hospitalet hver dag, selv under hans koma.

Hvad betyder afslutning på slettede dyr?

Hvad betyder afslutning på slettede dyr?

Konklusionen af Erased er ligetil – alle fortjener en ny chance. Kayos historie i mangaen var mere detaljeret. Yashiro er hendes skolelærer, og hun dræber Kayo. Hun blev misbrugt af sin mor i sin ungdom og lider nu af depression. Satoru reddede hende og blev hendes ven og gav hende en ny chance i livet.

Det samme gælder Hiromi Sugita og Aya Naganishi, deres klassekammerater, der også levede i 2003. Satorus mor, Hiromi Sugita, lever også og giver hende mulighed for at se sin søn, som er en moden mand, der elsker at hjælpe andre. Yashiro er en sadistisk morder fra sin barndom. Efter at hans voldelige bror skubbede ham til mord, dræbte Yashiro sin bror og har dræbt unge piger lige siden. Dette er for at tilfredsstille hans ønske og formål med livet.

Interessant symbolik er også forbundet med edderkoppetråden. Alle Yashiros ofre havde en edderkoppesnor fastgjort til dem. Dette var en henvisning til Akugatawas berømte historie, som Yashiro fortalte i anime. En frygtelig synder får chancen for at udføre en venlig handling i sit onde liv. Han beslutter at skåne en edderkop og tilbyder ham den at klatre ud af helvede i bytte for en chance for forløsning.

Hvad betyder afslutning på slettede dyr?

Edderkoppetråden blev skåret af synderen, da han klatrede ud af helvede. Dette sluttede vejen til forløsning. Anime slutter med, at Yashiro klipper Yashiros tråd. Dette er for at vise, at Yashiro ikke har nogen forløsende kvaliteter, og at Satoru endelig har vist ham, at han bare brugte uskyldige sjæle til at klatre ud af metaforisk helvede.

Yashiro er motiveret til at leve af Satoru på grund af drengen og derefter den mand, der stoppede ham med at gøre det, han elsker mest: at dræbe uskyldige piger. Yashiro er fascineret af Satoru, da han forhindrede ham i at have fornøjelsen af at ”herske” over andre. Med Satorus død går morderens formål i livet tabt, og Yashiro ønsker også at dø.

En anden symbolik findes i scenen, hvor Satoru ser ud til at dræbe sig selv. De oprindelige mordbørn i 1988, Kenya og Hiromi, Kayo og Satorus mor Sachiko venter alle på, at Satoru redder deres liv. Yashiro forlader endelig edderkoppespindet, og det snapper. Dette giver anledning til et andet citat: Alt er godt i sidste ende, hvis du handler godt.

Hvad betyder afslutning på slettede dyr?

Satoru er en indadvendt, asocial mand. Han foregiver at være sammen med sine venner til tider. Airi Katagiri, en kvinde, der ignorerer hans misbilligelser, ormer sig ind i Satorus hjerte og får aldrig en chance for at fortælle ham, hvordan han har det.

Satoru bliver taget i ly af den tunge japanske sne i slutningen af anime. Han opdager, at en kvinde løb til hans husly og forsøgte at undslippe sneen. Satoru indser også, at det var Airi, en pige, han havde elsket i en anden tid, der støttede ham gennem de værste tider og ændrede ham. Satoru stoppede ikke med at tro.

Hvem var pigen i slutningen af Eraseds finale?

Hvem var pigen i slutningen af Eraseds finale?

Satoru, hans familie og nære venner var i stand til at leve en normal livsstil, efter at Yishiro blev sendt i fængsel. Satoru ses tegne manga under broen. En blå sommerfugl flyver ved siden af ham, og han bliver forbløffet, da en pige snubler over ham. Airi, som han havde mødt under den samme bro i sit tidligere liv, afsløres at være det.

De har en ny chance: de kan endelig udtrykke deres følelser og leve det liv, de altid har ønsket.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

About Author

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments