Udgivelsesdato for Digimon Ghost Sport Episode 42

Digimon Ghost Game Episode 42

Digimon Ghost Sport Episode 42 . Siden sin debut i 1999 har Digimon været den længstvarende anime-franchise. Franchisen har udviklet sig gennem årene og introduceret nye ideer og koncepter, der har holdt det i gang. Mens nogle historier er tro mod de originale rødder, bringer mange af de nye serier noget nyt til franchisen. Digimon Ghost Sport er et eksempel på sådan en serie. Vi venter stadig på, at nye afsnit udkommer, males vi vil fortælle dig alt om afsnit 42 af Digimon Ghost Sport, som udsendes den 11. september 2022.

Digimon Ghost Sport Episode 41 resumé

Digimon Ghost Game Episode 41 resumé

Lad os hurtigt gennemgå det sidste afsnit for at blive klar til næste Digimon Ghost Sport-episode.

Ruli ser et present i Piedmon Dream Circus og finder en brochure med en QR-kode. Denne brochure vil blive brugt til at skabe et særligt present. TobuCatmon, FlaWizardmon og Angoramon kidnapper Angoramon efter at have scannet QR-koden. Angoramon vidner til, at Piedmon forvandler børn til at spille kort i cirkus. 

Hiro, Gammamon og Ruli går tilbage til cirkuset for at kæmpe mod Piedmons håndlangere. Ruli besejrer Piedmon med et kortspil. Han beordrer alle børn til at vende tilbage til deres oprindelige type og holde op med at gøre børn til kort. Piedmon Dream Circus forlader derefter.

Digimon Ghost Sport Episode 42 Udgivelsesdato

Digimon Ghost Game Episode 42 Udgivelsesdato

Vi ved, at afsnit 42 af Digimon Ghost Sport udkommer den 11. september 2022. I øjeblikket får afsnit 42 af Digimon Ghost Sport titlen ”Human Hunter”. Afsnittet, der gik forud for det, blev sendt den 4. september 2022. Det sendes hver uge på ugentlig foundation. Der har været et par pauser, males de er meget sjældne.

Trailer til Digimon Ghost Sport Episode 42

https://youtu.be/5QBbGJOAUMo
Af Taz Editz

Hvert afsnit udgiver normalt en kort preview-video af det næste afsnit. Disse videoer vil snart være tilgængelige on-line. Vi vil levere spoilere og preview-trailere så hurtigt som muligt. Du kan se traileren til afsnit 42 her.

Hvor kan jeg se Digimon Ghost Sport Episode 42 on-line?

Hvor kan jeg se Digimon Ghost Game Episode 42 online?

Crunchyroll er det eneste sted, du regelmæssigt kan se Digimon Ghost Sport. Crunchyroll leverer serien i simulcast. Du skal canine se den på japansk med engelske undertekster. Du kan også streame Digimon Ghost Sport-episoder på andre streamingtjenester, males de opdateres ikke ofte, så du vil ikke kunne se de seneste. Husk, at Crunchyroll ikke tilbyder Digimon Ghost Sport-episoder for hver area.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

About Author

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments